Helppo ja herkullinen lounas vaatii vain kaksi raaka-ainetta – löytyy jokaisesta jääkaapista
Munakokkeli on täydellinen aamupala, lounas tai tuhdimpi välipala. Se on myös nopea valmistaa ja proteiinipitoinen ateria. Nälkä pysyy pidempään poissa, kun jaksat nähdä vähän vaivaa aamiaisella tai lounaalla: ja koko herkku syntyy vain kahdesta raaka-aineesta. Täydellisen munakokkelin valmistamiseen on yksi yksikertainen salaisuus: seos vaatii juustoa. Juusto viimeistelee herkun ja tekee siitä pehmeää ja maukasta.
Munat kypsyvät nopeasti, joten raasta pieni määrä juustoa ennen kuin kaadat munaseoksen pannulle. Raasta juustoa 1-2 ruokalusikallista ja lisää ne pannulle, kun kokkeli on melkein kypsynyt. Huomioi, että seoksen kypsyminen vie vain muutaman minuutin, joten ota raaste jo valmiiksi lähelle.
Voit käyttää mitä tahansa mietoa juustoa, mitä kaapistasi löytyy.
Lue myös: Murot, munakokkeli vai tyhjä vatsa? Katso mitä aamiaisesi kertoo sinusta!