Kokkaa täydellinen munakas: 5 vinkkiä kuohkeaan aamiaiseen
Kuohkea munakas
4 munaa
0,5 dl kermaa
ripaus suolaa
mustapippuria
1. Vatkaa munat voimakkaasti kuohkeaksi. Munien vatkaaminen takaa sen, että ateriasta tulee ilmava.
2. Lisää munien joukkoon kermaa. Kerma antaa munakkaalle täyteläisen maun.
3. Paista munakasta pienellä lämmöllä niin, että se hyytyy hiljalleen. Pidä liesi niin pienellä, ettei pohja pääse palamaan.
4. Jotta munakkaasta tulee ruokaisampi ja makoisampi, lisää pinnalle juustoraastetta. Se pitää lopputuloksen kosteana.
5. Nauti omeletti heti paistamisen jälkeen. Munakas on parhaimmillaan vastavalmistettuna.
Vinkkejä: Lisää täytteitä maun mukaan. Kinkku, salami, katkaravut, vihannekset ja yrtit maistuvat ihanilta omeletin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Naimisiinmenon suosio on romahtanut
Helsinki saa uuden festivaalin: "Syntyi tekijöidensä intohimosta musiikkiin, ruokaan ja juomaan"
Ensimmäiset ison uudistuksen kokeneet verokortit saapuvat huomenna: 'Uskomme, että parannus on mieluinen'
Tukesilta vakava varoitus kuplahallien lumikuormariskistä - jo kaksi romahdusta pienen ajan sisällä
Helsingissä katujen talvikunnossapito mullistuu tänä talvena
Näytä lisää