Pekonimunakas kruunaa viikonloppuaamun
Kuohkea ja maukas munakas syntyy luomumunista ja viimeistellään tuoreilla yrteillä.
Pekonimunakas
3 kananmunaa luomuna
2 rkl kermaa
100 g pekonia
1 sipuli
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa
1. Sekoita kanamunien rakenne rikki haarukalla lasissa. Lisää kerma ja suola. Jätä odottamaan.
2. Pilko sipuli ja pieni pekonin paloiksi. Lisää sipuli pannulle. Anna kuullottua. Lisää pekoni. Ruskista.
3. Käännä lieden lämpötilaa pienemmälle. Kaada kanamuna-kermaseos pannulle. Anna paistua niin kauan, että kananmuna on hyytynyt. Lisää hienonnettu basilika. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Koivun kukinta alkoi tänä vuonna tavanomaista aikaisemmin
Poikkeuksellisesti käyttäytynyt karhu lopetettiin Kontiolahdella
Yli 128 000 ihmistä on käynyt katsomassa paavi Franciscuksen ruumista - hautajaiset järjestetään huomenna
Stubb valtiovierailuille Tansaniaan ja Keniaan
Suomen junioreille cheerleadingin MM-kultaa: "Finaalisuoritus oli aivan upea"
Näytä lisää