Tuplasuklaakeksit helpottavat sydänsuruja ja vähintäänkin vievät makeannälän

23.03.2015 19:15 - Heli Thoren

Valkosuklaan ja tumman suklaan liitto on niin koukuttava, että pikkuleipien leipomista suositellaan vain omalla vastuulla.

Tuplasuklaakeksit

noin 30 keksiä


100 g voita

1 dl sokeria

1 muna

1 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaojauhetta

1,5 dl vehnäjauhoja

50 g tummaa suklaata rouhittuna

50 g valkosuklaata rouhittuna


1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon myös muna.

2 Sekoita vaniljasokeri ja leivinjauhe vehnäjauhoihin. Sekoita taikinaan.

3. Kääntele lopuksi taikinaan rouhittu suklaa. Nosta lusikalla leivinpaperille peitetylle pellille taikinanokareita. Ota huomioon, että keksit leviävät paistaessa. Paista keksejä 200 asteessa noin 8 - 10 minuuttia.


Lue myös: Tuliko makeaähky? Leivo suolaiset kinkku-juustomuffinit vastapainoksi - resepti täällä.

Kilpailut

Uusimmat