Kuva: AOP / KIMMO BRANDT

Takatalvi iski myös Linnanmäkeen - avajaiset siirtyvät

24.04.2024 13:22 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Suomen kylmä kevät on asettanut haasteita jopa Linnanmäen uuden laitteen rakentamiselle ja valmistelutöihin.

Helsinkiin iskenyt takatalvi viivästyttää myös Linnanmäen aukeamista. Huvipuiston oli alun perin tarkoitus aueta tulevana perjantaina 26.4.

Nyt Linnanmäen avajaisia vietetään vappuaattona 30.4. 

– Olemme innolla odottaneet, että pääsemme pitkän talven jälkeen vihdoin taas avaamaan huvipuiston portit! Takatalvi on kuitenkin tehnyt huvikauden valmistelutoimet erittäin haastaviksi. Meille on tärkeää, että heti huvikauden avauksesta lähtien kaikki on valmiina huvittelijoitamme varten, siksi joudumme nyt viivästyttämään huvikauden avajaisia muutamilla päivillä, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin tiedotteessa.

Suomen kylmä kevät on myös asettanut haasteita Linnanmäen uuden huvilaite Swingin rakentamiselle ja valmistelutöihin. 100 kilometrin tuntivauhtia puolelta toiselle heilauttava laite avautuu nyt vappuna. Linnanmäki tiedottaa, että laitteen lakipisteessä ollaan 40 metrin korkeudessa, 120 asteen kulmassa. Laite sopii 130–200 cm pitkille ihmisille ja sen ajo kestää kaksi minuuttia. 

Kirjoitimme aikaisemmin Linnanmäen rannekkeiden nousseista hinnoista. Viime vuonna Linnanmäen ranneke maksoi 47 euroa. Tänä vuonna siitä saa pulittaa 51 euroa. Sisäänpääsy Linnanmäen alueelle on ilmaista. 

Lue myös: Huvipuistojen rannekkeiden hinnat ovat nousseet roimasti - katso vuoden 2024 hinnat

Lähde: Linnanmäki

Kilpailut

Uusimmat