Sperma-ruuista tehtiin keittokirja: "Samanlaista herkkua kuin viinit ja juustot"
Siinä, missä moni ei suostu spermaa edes nielemään, käyttävät jotkut sitä oikein kokkausmielessäkin. Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes -kirjassa kerrotaan erilaisia tapoja, joilla spermaa voi käyttää kokkaamiseen.
Kirjan kirjoittaja Paul 'Fotie' Photenhauer on saanut asiasta kertovalta Mirror-lehdeltä lempinimen "spermaintoilija." Miehen mukaan spermaa todellakin kannattaa syödä.
- Siemenneste ei ole ainoastaan ravitsevaa, vaan siinä on myös ihana koostumus. Se on vähän kuin viinit tai juustot, sen maku on dynaaminen ja monimuotoinen, Photenhauer selittää.
Lue myös: Kuinka monta minuuttia täytyy liikkua, jotta poltat suklaapatukan kalorit? Katso
Lähde: Mirror
Kilpailut
Uusimmat
Kahviammattilaiset valitsivat vuoden parhaat kahvilat - myös kahvila Kuusamosta ylsi listalle
Malli Elsa Hoskin halloween-asu sekoitti somen täysin - kuin ilmetty prinsessa Diana
Matti Rönkä aloittaa suositun visailuohjelman tuomarina
Ulkomaalaistaustaiset erityisasiantuntijat ohittivat palkoissa suomalaistaustaiset
Pihla Viitalan tähdittämä komediasarja kerää kansainvälistä menestystä
Näytä lisää