Kuva: Fotolia

Tulevaisuuden ruokatrendi? Suklaakakkua aamupalaksi

11.10.2016 17:15 - Reija Saarinen

Ruokatoimittajan mukaan kakku kannattaa syödä aamulla, koska silloin ruoansulatus on tehokkainta.

Ruokatrendejä tulee ja menee, mutta tulevaisuuden trendi on varmasti etenkin naisten mieleen. Ruokatoimittaja Liz Moskowin mukaan seuraava hitti saattaa olla se, että suklaakakkua nautitaan aamupalaksi.

- Ajatus on, että suklaa valmistaa ihmistä työpäivään. Ja mikä olisikaan parempi tapa, kuin ujuttaa tummaa suklaata aamupalan joukkoon?, hän toteaa.

Moskow perustaa ajatuksensa uuteen tutkimukseen. Sen mukaan suklaakakku kannattaa nauttia aamulla, sillä silloin aineenvaihdunta on aktiivisimmillaan, mikä tarkoittaa sitä, että koko loppupäivän ajan ihminen voi kuluttaa kertyneet kalorit pois.

Tutkijat myös uskovat, että suklaan nauttiminen aamulla pitää huolen siitä, että makeanhimo ei enää yllätä kesken päivän.

Vaikka perustelu hyviä ovatkin, ei herkuttelusta ehkä kannata tehdä joka päiväistä tapaa.

Lue myös: Herkuttelijat huomio! Suklaa auttaa painonhallinnassa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat