Jäikö joulusta laatikoita yli? Leivo helpolla ohjeella rieskoja
Rieska joululaatikoista
5 dl porkkana-, lanttu tai perunalaatikkoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
3 dl maitoa
1 tl suolaa
2 rkl voita taikinaan
1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Taikina saa jäädä löysäksi.
2. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille lastalla tai veitsellä. Noin sentin paksuudelta taikinaa on sopivasti. Pistele pintaan reikiä haarukalla.
3. Paista rieskaa uunissa 220 asteessa noin puolen tunnin ajan, kunnes rieska on saanut kauniin värin pintaansa. Nauti rieska lämpimänä voin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Kulahtiko lempineuleesi? Näin huollat sen takaisin käyttökuntoon
Testasimme 10 tuuheuttavaa ripsiväriä, joista kaksi sai heittämällä täydet pisteet
Testissä 7 eri suomalaisbrändin treenitrikoot – kolme nappivalintaa, joista yksiä ei tee mieli riisua jalasta ollenkaan
Anne Hathaway ja Katie Holmes pukivat pipot samalla erikoisemmalla tavalla - kuin tonttulakki
Kuinka hyvin tunnet jouluperinteet ympäri maailmaa? Testaa tietosi haastavassa joulutestissä
Näytä lisää