Tässä ovat ihanimmat sisustusblogit minimalistille

18.10.2012 21:45 - Heli Thoren

Pidätkö yksinkertaisesta tyylistä tyylikkäillä vivahteilla? Tässä sinulle sisustusblogien viisi parasta

Sisustusblogien maailmasta löytyy jokaiselle omansa. Vaihtoehtoja on valtavasti ja blogiviidakkoon eksyminen kannattaa. Jos haluat tehdä täsmäiskuja tyylikkäisiin ja yksinkertaisen kauniin tyylin taitaviin blogeihin, tsekkaa nämä:

1. Lotta Agaton

Ruotsalainen suosikkistailisti pitää blogia, josta ei upeita minimalistisia tiloja ja tuotteita uuvu. Tukholman keskustassa sisustusliiketta luotsaava ja sisustuskuvauksia sekä sisustuksia työkseen tekevällä Agatonilla on tyyli viimeisen päälle hallussa. Agatonin hyvään jälkeen ovat rakastuneet myös suomalaiset - nainen stailasi myös huonekaluyritys Lundian uusimman kuvaston.

http://lottaagaton.blogspot.fi/

2. Valkoinen Harmaja

Suomalainen Suvi aloitti bloggaamalla kuulumisia perheen omakotitalon rakennusprojektista. Nyt talo on valmis ja blogin kautta pääsemme seuraamaan, miten kodin sisustus elää ja jalostuu. Luvassa luonnollisia värejä ja designklassikoita höystettynä perheelämällä.

http://www.divaaniblogit.fi/blogit/valkoinenharmaja/

3. Coco Sweet Dreams

Turkulainen Coco bloggaa kauniita kuvia ja pohtii sisustusratkaisuja vastahankittuun 60-luvun omakotitaloon. Kahden lapsen äidiltä tulee sopivasti bloggauksia kaikesta kauniista: asuista, lasten touhuista, terveellisistä herkuista ja tietenkin kodin sisustamisesta.

http://www.lily.fi/palsta/coco-sweet-dreams

4. Pihkala

Pihkala seuraa 1950-luvun omakotitalon väen elämää ja sisustamista. Sisustuksen ammattilaisen pitämässä blogissa minimalistinen tyyli yhdistyy kauniisiin rönsyilevimpiinkin yksityiskohtiin. Blogissa kurkistetaan myös sisustusmaailman viimeisimpiin trendeihin.

http://talopihkala.blogspot.fi/

5. Time Of The Aquarius

Helsinkiläinaisen pitämä sisustusblogi, jossa seurataan paitsi kaupunkikodin sisustusprojekteja myös 70-luvun kesämökin visuaalisia kuulumisia. Legopalikkavärejä, designklassikoita ja tuhdisti mustaa sekä valkoista - sitä kaikkea ja paljon muuta on Time Of The Aquarius.

http://www.timeoftheaquarius.com/

Kilpailut

Uusimmat