Kaupallinen yhteistyö Viikon herkullisimman reseptin sinulle tarjoaa Apetina
Viikon herkullisin resepti: Täyteläinen juustokakku on yhdistelmä kirpeää, suolaista ja makeaa
Aamuisin herääminen saattaa olla vaikeaa ja iltapäivisin uupumus meinaa viedä voiton. Herkullisella juustokakulla voit kuitenkin pelastaa sekä oman että työkavereidesi päivän.
Kun pimeys vyöryy päälle, täytyy valoa etsiä arjen pienistä iloista. Maukas ja raikas juustokakku kahvitauolla takaa sekä energiapiikin että Kuukauden Työkaveri -palkinnon. Kukapa ei iloitsisi yllätysherkuista kesken päivää?
Erilainen juustokakku saa makua Apetina-salaattijuustosta. Salaattijuustokuutioiden kevyt suolaisuus tasoittaa myös jälkiruoan makeutta. Kakun kuoren ja täytteen rapeutta voit korostaa tarjoilemalla kakun jäähdytettynä.
Yllätä itsesi ja työkaverisi tällä herkullisen raikkaalla juustokakulla:
200 g Apetina® Classic salaattijuustokuutioita
200 g Arla Tuorejuusto maustamaton
50 g manteleita
10 digestiivikeksiä (n. 150 g)
75 g voita
1,5 dl vispikermaa
2 munaa
puolikkaan sitruunan kuori
puolikkaan sitruunan mehu
200 g sokeria
4 rkl jauhoa
150 g mustikoita
1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Aseta leivinpaperi kakkuvuokaan.
2. Murskaa mantelit tehosekoittimessa ennen digestiivikeksien lisäämistä. Sekoita niitä yhdessä, kunnes massa on tasaista. Sulata voi ja lisää se manteli- ja keksimassaan. Kaada pohjataikina kakkuvuokaan ja laita se 180-asteiseen uuniin 10 minuutiksi.
3. Sekoita Apetina Classic -salaattijuustokuutiot vispikermaan. Lisää sekaan Apetinan maustamaton tuorejuusto ja sekoita. Lisää munat, puolikkaan sitruunan kuori ja sitruunamehu. Sekoita vielä uudestaan. Lisää sokeri ja jauho ja sekoita täytettä vielä kerran.
4. Ota kakkupohja pois uunista ja kaada täyte sen päälle. Laita kakku uudelleen 180-asteiseen uuniin ja paista 20–25 min. Ota valmis kakku uunista ja anna jäähtyä jääkaapissa noin kaksi tuntia. Viimeistele kakku levittämällä mustikat päälle koristeeksi
Lue myös: Helppo herkku! Täydellisen suklaagranolan resepti pelastaa syysaamut