Tonnikalahampurilainen syntyy helposti - katso nopea resepti

20.06.2016 11:00 - Mikko Räsänen

Perinteiseen hampurilaiseen saa hauskasti vaihtelua, kun valmistaa pihvin tonnikalasta.

Grillaaminen on yksi kesän suosikkiharrastuksista. Grillissä paistettu hampurilainen on yksi helpoista grilliherkuista. Perinteisen jauhelihapihvin voi vaivatta korvata tonnikalalla, josta saa pienellä vaivalla todella maukkaan kalahampurilaisen. 

Katso reseptivideo alta:

Pihvit tonnikalahampurilaiseen

- 3 purkkia tonnikalaa öljyssä
- korppujauhoa
- 1 kananmuna
- 1 ruokalusikallinen persiljaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/2 sipuli
- extra virgin -oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria

Tee näin:

1. Kaada öljy pois tonnikalapurkista. Kaada tonnikalat kulhoon ja murskaa ne käsin.
2. Lisää kolme ruokalusikallista korppujauhoa
3. Lisää kananmuna
4. Pilko sipuli, valkosipuli ja persilja ja lisää ne sipulimurskan sekaan.
4. Mausta suolalla ja pippurilla
5. Sekoita ainekset huolellisesti käsin ja muotoile massasta tonnikalapihvejä.
6. Kieritä pihvit korppujauhossa ja paista ne oliiviöljyssä kuumalla pannulla.

Tonnikalahampurilaisen voi viimeistellä muilla omilla suosikkitäytteillä kasviksista majoneeseihin.

Lue myös: Täyttävä salaatti pitää kylläisenä pitkään - katso video ja resepti

Kilpailut

Uusimmat