Suomalainen pitsa palkittiin ulkomailla
Kotipizzan lohipitsa tuli kolmanneksi kansainvälisessä pitsareseptiikan The America's Plate International Pizza Competition -kilpailussa. Asiasta kirjoittaa Uusi Suomi -verkkolehti.
Cold Smoked Salmon Kotzone -pitsa sai yleisöltä kehuja sekä maustaan että ulkomuodostaan. Pitsan on kehittänyt kotkalainen Kotipizza-yrittäjä Esa Tirkkonen.
Kotzonen menestys johtui varsinkin täytteenä käytetystä kylmäsavustetusta lohesta. Maun viimeistelivät punasipuli, salaatti, tuore pinaatti, tomaatti ja juusto. Kotzonen toisen puolen kastikkeena oli sitruuna-hunajalla maustettua salaattikastiketta ja toisella puolella balsamicoa.
Kisan ykkönen löytyi Italiasta ja kakkonen Yhdysvalloista.
Kilpailut
Uusimmat
Luonnonmarjoja kerättiin myyntiin ennätyksellisen vähän ja sille on yksi selkeä syy
Viinien myynnin vapauttamiseen tarjolla kolme vaihtoehtoa - Alko antoi oman vastineen
Suomalainen menestysromaani Elolliset ehdolle arvostetun kirjallisuuspalkinnon saajaksi Italiassa
JVG:stä julkaistaan 16-osainen audiodraamasarja
Koalojen elinalueet hupenevat huolestuttavasti
Näytä lisää