Strippari kaappasi Big Brother -chatin, alkoi mainostaa omaa keikkaansa

05.09.2012 08:45 - Mikko Räsänen

Big Brotherin 24/7-palvelun katsojat närkästyivät, kun strippari Mr. Lothar alkoi BB-keskustelussa mainostaa omaa keikkaansa.

Suomen tunnetuimpiin miestrippareihin kuuluva Mr. Lothar herätti paheksuntaa Big Brother -ohjelman virallisessa chatissa 24/7-nettitelevision yhteydessä. Kun muut keskustelijat puhuivat BB-talon tapahtumista, tuli Lothar keskusteluun julkaisemaan viestin, jossa mainosti keikkaansa tulevaa keikkaansa.

"Tänään meinas hiukka naurattaa aamulla kun katselin 24/7 ja jotku manku et näyttäis tuo ja tuo asukas tissit, minulla on niiden tyyppien mielestä varmaan huippu virka TurkkuSex messuilla perjantaina 7.9 kun jaan sadalle ensimmäiselle rohkealle tissinsä näyttäneelle naiselle VIP-passin heti ensimmäisen puolen tunnin aikana alkaen kello 17.00 sekä 17.30 alkavan esitykseni yhteydessä mikäli lippuja on vielä silloin jäljellä!", Mr. Lothar ilmoitti.

Mainosviesti rikkoo kuitenkin räikeästi Big Brother 2012 -keskustelun virallisia sääntöjä, jossa sanotaan mainostamisesta seuraavaa:

"Chat ei ole kauppapaikka. Mainostaminen, yhteystietojen liittäminen viestiin ja linkit kaupallisille sivustoille ovat kiellettyjä."

Kilpailut

Uusimmat