Taparikollinen vainoaa julkkiksia: Syytöksiä Britneyn lapsesta ja Bieberin penisleikkauksesta

28.12.2012 10:15 - Katariina Näreaho

Mediassa on kohistu parin päivän ajan Britney Spearsin esikoispojan oikeasta isästä. Nyt popparin lähipiiriläiset kertovat asian olleen pelkkää huijausta. Jutun takana on mitä ilmeisimmin taparikollinen, joka on tehtaillut muitakin haastehakemuksia eri julkkisten nimissä.

Kuten aiemmin uutisoimme, Kevin Federlinen veljen epäiltiin olevan Spearsin esikoispojan oikea isä. Asia tuli ilmi oikeuteen toimitetussa lähestymiskieltohakemuksessa. Nyt Us Weeklylle on sadellut tietoja, joiden mukaan koko juttu olisi tekaistu.

- Tässä ei ole mitään järkeä, lehdelle sanotaan.

Christopher Federline on tällä hetkellä Los Angelesissa, mutta paperit kirjattiin Floridassa. Lisäksi läheisten mukaan Spearsin ex-lanko ei koskaan voisi tehdä moista.

- Chris ei koskaan keinottelisi itselleen rahoja tällä tavalla, vaikka se [isyys] olisikin totta. Hänellä on hyvä työpaikka, vaikka asiakirjassa väitetäänkin häntä työttömäksi.

Federlinet ovatkin hyvin huolissaan tapahtuneesta, sillä asiakirjassa oleva allekirjoitus täsmää Christopherin omaan täydellisesti. Henkilö, joka on laittanut paperit vetämään, on ollut myös perillä kaikista muista henkilökohtaisista asioista.

The Smoking Gun -sivuston mukaan oikeuspaperit on väärentänyt herra nimeltä Jonathan Lee Riches. Tämä pitkän rikollistaustan omaava mies on tällä hetkellä pidätettynä ehdonalaisrikkomuksesta.

Samainen sivusto kertoo Richesin lähettäneen muitakin haastehakemuksia eri julkkisten nimissä. Yksi tapauksista liittyi Selena Gomeziin ja Justin Bieberiin. Riches lähetti Gomezin isän nimissä papereita, joissa hän väitti Bieberin varastaneen tytön isän luottokortin, ja maksaneen sillä itselleen peniksen suurennusleikkauksen.

Lähde: US Weekly, The Smoking Gun

Kilpailut

Uusimmat