Kaikki artikkelit

Ratkaisu lähtee liikkeelle kokeiluluontoisesti.
Martoilla on ohjeet myös joulutähteiden pelastamiseen.
Ruokahävikkiä syntyy erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa, kun taas vanhempi sukupolvi heittää ruokaa roskiin harvemmin.
Ruokaa on inhottavaa heittää roskiin, mutta ruokahävikin vähentämiseksi on olemassa näppäriä konsteja.
Ruoan syömäkelpoisuuden arviointi saattaa aiheuttaa epävarmuutta, jonka vuoksi syömäkelpoista ruokaa päätyy roskiin.
Pakastaminen on oiva keino pelastaa ruokaa hävikiltä. Pakkaseen ei kuitenkaan kannata sulloa ruokaa miten sattuu.
Parhaat päivänsä nähnyttä kasvista ei kannata heittää pois, sillä sen voi hyödyntää monin tavoin keittiössä. Samalla kukkaro kiittää.
Idea lähti kaupan henkilökunnan aloitteesta.
Kotitalousten määrä hävikin syntymisessä on noin 50 prosenttia.
Martoilla on ohjeet myös joulutähteiden pelastamiseen.
Kotitaloudet tuottavat suuren osan hävikistä.
Olemalla tarkkana ruokatarvikkeiden kanssa voi säästää rahaa ja luontoa.
Parhaat päivänsä nähnyttä kasvista ei kannata heittää pois, sillä sen voi hyödyntää monin tavoin keittiössä. Samalla kukkaro kiittää.
Martoilla on ohjeet myös joulutähteiden pelastamiseen.
Ruokahävikin minimoiminen on arjen pieniä tekoja. Myös kukkarosi kiittää, kun ruokaa ei mene roskiin turhaan.
Tänään on startannut valtakunnallinen hävikkiviikko. Kotitalouksissa ruokahävikin määrää voi vähentää hyvällä suunnitelmallisuudella ja ruuan pakastamisella.