Käsittämättömistä jouluvaloista tuli nettihitti - vilkkuvat Daruden tahtiin

12.12.2016 21:15 - Mika Parikka

Australiassa vietiin jouluvalot uudelle tasolle. Talon massiiviset jouluhärpäkkeet vilkkuvat eri kappaleiden tahtiin, esimerkiksi Daruden Sandstormin.

Suomessakin koristellaan koteja jouluvaloilla. Ne tuovat mukavasti valoa pimeään vuodenaikaan. Meillä ne ovat kuitenkin suhteellisen paljon maltillisempia kuin vaikkapa Yhdysvalloissa tai Australiassa.

Australialaisen Greg Jaeschken jouluvalot ovat täysin omaa luokkaansa. Mies ei ole koristellut kotiaan valoilla, vaan pikemminkin vuorannut. Kaiken lisäksi valot vilkkuvat eri kappaleiden tahtiin. Jos miehen naapurustossa on käyty jonkinlainen varustelukilpailu, ei voittajasta liene epäselvyyksiä.

Shepparton Newsin mukaan Jaeschkella menee noin kuusi tuntia saada valot vilkkumaan tietyn kappaleen tahtiin. Mies vaihtaa kappaletta joka päivä jouluaattoon asti. Uuttera työskentely on palkittu ainakin mittavalla internet-julkisuudella, jos ei muulla.

Jaeschken ehdottomasti rockein versio on AC/DC:n hittikappale Thunderstruckin tahtiin välkkyvät jouluvalot. Tällaisesta meiningistä on vaikea olla pitämättä! Myös suomalaisten ikuinen ylpeydenaihe Daruden Sandstorm kuuluu jouluvalojen repertuaariin. Kaikki videot voit katsoa täältä.

Katso video käsittämättömistä jouluvaloista alta:

Lähde: Mashable

Lue myös: Trendikampaus juuri nyt: Lettien väliin pujotetaan jouluvalot

Lue myös: Joulu se on koirallakin! 6 aktivoivaa joululahjaa, joita koirasi rakastaa

Lue myös: Mitä lahjaksi lapselle? 6 joulun leluhittiä moneen makuun

Kilpailut

Uusimmat