Kuva: AOP/Shutterstock

Kaksi teiniä joutui happoiskun kohteeksi Lontoossa - molemmat sairaalaan

03.10.2024 08:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tuntematon mies heitti hapoksi epäiltyä ainetta 14-vuotiaan tytön ja 16-vuotiaan pojan päälle Lontoossa.

14-vuotias tyttö ja 16-vuotias poika joutuivat maanantaina sairaalaan Lontoossa, kun mies heitti kadulla heidän päälleen hapoksi epäiltyä ainetta. 

The Guardian -lehden mukaan epäilty oli heittänyt uhrien päälle hapoksi epäiltyä ainetta nuorten koulun Westminster academyn lähettyvillä länsi-Lontoossa. Poliisin mukaan epäilty oli paennut paikalta sähköskootterilla. Viranomaiset kuvailivat epäiltyä pitkäksi, hoikaksi, tummaihoiseksi mieheksi, joka oli pukeutui tummiin vaatteisiin. Epäilty oli myös peittänyt kasvonsa naamiolla tai kommandopipolla.

Ainetta tutkitaan parhaillaan, mutta sen uskotaan olevan happoa. Uhrit ovat edelleen sairaalahoidossa. Etenkin 14-vuotiaan tytön vammojen kerrotaan olevan "elämää muuttavia".  

Rikostutkintaa johtava Dean Purvis kertoo, että yksi koulun henkilökunnan jäsenistä oli toiminut tilanteessa erityisen rohkeasti. Kyseessä oleva 27-vuotias nainen oli rynnännyt antamaan ensiapua uhreille ja saaden samalla itsekin vammoja. Nainen on sittemmin kotiutettu sairaalasta.

Koulun rehtori Numera Anwar kertoo, ettei hän ole aiemmin nähnyt mitään vastaavaa. 

- Tämä oli tuskallinen tapaus, joka tapahtui koulutunnin jälkeen, kun oppilaat ja henkilökunta lähtivät koulun alueelta. Tarjoamme tukea kaikkien asianosaisten perheille ja omaisille, rehtori sanoo.

Lue myös: Erikoinen tilanne Valtatie 4:llä: Mies ajoi moottoritietä väärään suuntaan useita kilometrejä

Lue myös: Suomelle heikko sijoitus veroparatiisivertailussa

Lue myös: Salamoinnin suhteen kulunut kesä oli poikkeuksellinen

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat