Haluatko tehdä vaikutuksen ihastukseesi? Asiantuntijan vinkit ruokaan, jolla et mene vikaan
Ruokakirjailija Olga Temonen, 38, tietää, että liiallinen yrittäminen ei treffiruokaa tehdessä kannata. Häneen teki aikoinaan vaikutuksen hänen nykyisen aviomiehensä Tuukka Temosen kokkaama tomaattikeitto.
- Kun menin ensimmäisen kerran Tuukalle syömään, hän teki tomaattikeittoa. En ole mikään kovin suuri kyseisen keiton ystävä, mutta se oli hyvää. Sen jälkeen tosin ei Tuukka sitä kovin montaa kertaa ole tehnyt, Temonen naurahtaa.
Temosen mukaan parasta onkin tehdä ruokaa, joka on omaa sydäntä lähellä.
- Treffiruoka voi olla todella yksinkertainenkin. Ei kannata yrittää liikaa, vaan tehdä sellaista mistä itse pitää. Se kertoo myös samalla siitä omasta persoonasta. Kannattaa muistaa, että yliyrittäminenkin voi olla ahdistavaa.
Jos kyseessä on sokkotreffit, suosittelee Temonen kokeilemaan esimerkiksi salaattia.
- Nykyään ihmisillä on paljon ruoka-aineita, joita he eivät syö. Siksi salaatti on aina varma valinta. Kun laittaa tarjolla ruokaisia elementtejä, jotka saa itse koota lautaselle, niin ei voi mennä vikaan, Temonen naurahtaa.
Lue myös: Millaiset ovat hyvät treffit? Miehet paljastavat