Kuva: Fotolia

Tee kahvista entistäkin maukkaampaa - tarvitset vain yhden mausteen

12.04.2017 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kahvin kitkeryyttä voi poistaa helposti.

Suomalaiset ovat tunnetusti kahvihullua kansaa. Kahvia juodaan aamulla, päivällä ja illalla ja sen lisäksi se on olennainen osa niin arkea kuin juhlaakin.

Kahviin sekoitetaan useimmiten maitoa, sokeria tai molempia. Jos kuitenkin haluaa juomastaan entistäkin maukkaampaa, kannattaa kokeilla jotain aivan muuta.

Metro-lehti nimittäin uutisoi, että kahvin kitkeryyttä saa poistettua suolan avulla. Sen lisäksi se parantaa ja pehmentää makua, joten kahvihetkestä tulee entistä nautinnollisempi.

Mielenkiintoista on se, että samaa niksiä voi soveltaa myös viinien kanssa. Jos siis tuli ostettua halpaa viiniä, jonka maku ei vakuuta, kannattaa sujauttaa lasiin pieni määrä suolaa.

Lue myös: Juotko kahvia väsymykseen? Tulet vain entistä kiukkuisemmaksi

Lue myös: Mikä on paras aika juoda kahvia? Tutkimus selvitti

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat