Jäikö joulusta laatikoita yli? Leivo helpolla ohjeella rieskoja
Joulun jämälaatikoista syntyy ihana ja mehevä leipä.
Rieska joululaatikoista
5 dl porkkana-, lanttu tai perunalaatikkoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
3 dl maitoa
1 tl suolaa
2 rkl voita taikinaan
1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Taikina saa jäädä löysäksi.
2. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille lastalla tai veitsellä. Noin sentin paksuudelta taikinaa on sopivasti. Pistele pintaan reikiä haarukalla.
3. Paista rieskaa uunissa 220 asteessa noin puolen tunnin ajan, kunnes rieska on saanut kauniin värin pintaansa. Nauti rieska lämpimänä voin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Hittielokuva Sisun jatko-osan julkaisupäivä on selvillä - saa myös maailmanlaajuiset levitysoikeudet
Laulaja Katri Helenalle on myönnetty Avainlippu-tunnustus
Muotitietoisten laukuissa roikkuu nyt yksi lelu - myynti räjähti käsiin
Yksi materiaali, neljä eri väriä - Miley Cyrusin nahkalook hakee vertaistaan
Kuningatar Maximan syvänsininen asu hivelee silmiä - kuningasperhe poseerasi yhteneväisissä asuissa
Näytä lisää