Pääsiäisen helpoin jälkiruoka syntyy käden käänteessä - suosio on taattu
Perinteinen pääsiäisherkku mämmi jakaa vahvasti mielipiteitä. Vaikka tumman maltainen jälkiruoka ei muuten maistuisikaan, vaniljajäätelöön sekaan lisättynä mämmi uppoaa taatusti kenen tahansa nassuun ongelmitta:
Ota vaniljajäätelö huoneen lämpöön ja anna jäätelön hieman pehmentyä. Laita vaniljajäätelö suureen kulhoon ja lisää joukkoon mämmiä oman makusi mukaan.
Kääntele mämmiraitoja varovasti vaniljajäätelön joukkoon ja laita tämän jälkeen astia hetkeksi pakastimeen, jos et tarjoile herkkua heti. Koristele jäätelö esimerkiksi minttusuklaarakeilla juuri ennen tarjoilua.
Jos taas olet enemmän raikkaiden hedelmäjälkiruokien ystävä, lisää jäätelön joukkoon mämmin sijaan mangososetta. Soseuta purkillinen säilykemangoja sauvasekoittimella ja lisää mangosose mämmin tapaan pehmenneen vaniljajäätelön joukkoon.
Vinkki: lisää jännittäviä makuja jääteöön saat lisäämällä seokseen esimerkiksi pistaasi- tai hasselpähkinärouhetta.