Nam! Mieletön suklaajälkkäri ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai rasvaa
Kaipaatko jotakin herkullista jälkiruokaa, mutta höttöinen sokeri saa kroppasi sekaisin? Oletko kokeillut jo chian siemenistä tehtyä suklaajälkiruokaa, joka vie kielen mennessään?
Herkullisessa jälkiruoassa ei ole lainkaan lisättyä sokeria tai rasvaa, vaan maku tulee luonnollisista raaka-aineista ja kookosmaidosta.
Jälkiruoka vaatii muutaman minuutin valmistelun edellisenä iltana, mutta valmistuu nopeasti juuri ennen herkutteluhetkeä.
Tarvitset seuraavia aineksia:
5 dl kookosmaitoa
1 ¾ dl chian siemeniä
1 ¾ dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vaniljaa
1/2 tl kanelia
9 kuivattua taatelia
Sekoita kookomaito ja siemenet keskenään kulhossa. Lisää joukkoon kaakaojauhe, vanilja, kaneli ja kokonaiset taatelit.
Suojaa kulho kelmulla ja laita se jääkaapiin tekeytymään. Anna kulhon olla jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Maku paranee, jos annat seoksen olla kylmässä yön yli.
Siirrä hyytelö aamulla suoraan tehosekoittimeen. Sekoita seosta, kunnes se on tasaista. Asettele jäkkäriä kauniiseen kulhoon ja koristele se pähkinöillä ja marjoilla.
Lue myös: Terveelliset raakapiparit ovat jokaisen piparitaikinafanin unelma - katso resepti
Lähde: Joyful Healty Eats