Maistuisivatko kuorrutetut papuranskalaiset dipillä? Katso helppo resepti
Tastemade julkaisi tiistaina Facebook-sivullaan ohjevideon, joka on saanut 4600 tykkäystä ja valtavasti ihastelevia kommentteja vain muutamassa tunnissa. Katso alta resepti ja ohjevideo herkullisten papuranskalaisten valmistukseen.
Papuranskalaisiin tarvitset:
virheitä papuja
voileipäkeksejä
kaksi kananmunaa
cayannepippuria
valkosipulimaustetta
Ohjeet:
1) Leikkaa pavuista pois päät, jotka ovat olleet kiinni varressa.
2) Pistä suolakeksejä tehosekoittimeen ja anna laitteen sekoittaa ne jauhemaiseksi.
3) Kaada suolakekseistä saamasi jauhe astiaan. Kaada sekaan cayannepippuria ja valkosipulimaustetta. Sekoita.
4) Riko kaksi kananmunaa erillisessä astiassa ja vatkaa.
5) Kastele pavut kananmunaseoksessa.
6) Pyöritä papuja mausteisessa suolakeksijauheessa niin, että ne saavat kuorrutteen.
7) Pistä papuranskalaiset pellille leivinpaperin päälle. Anna paistua uunissa 220 asteessa 10-12 minuutin ajan.
Dippiin tarvitset:
Dijon-sinappia
majoneesia
hunajaa
omenaetikkaa
Ohjeet:
1) Sekoita Dijon-sinappia ja majoneesia astiassa.
2) Lisää joukkoon hunajaa ja omenasiiderietikkaa. Sekoita.
Lue myös: Viikon herkullisin resepti: Täyteläinen juustokakku on yhdistelmä kirpeää, suolaista ja makeaa