Kuohkea suklaamousse syntyy vain kahdesta raaka-aineesta
Kahden raaka-aineen suklaamousse
3 dl kuohukermaa
120 g suklaata
1. Kuumenna 2 dl kermasta kattilassa kiehuvaksi. Lisää joukkoon suklaa paloiteltuna. Sekoita koko ajan, ettei kerma pala pohjaan. Sekoita kunnes suklaa on sulanut.
2. Vatkaa loppukerma vaahdoksi. Yhdistä jäähtyneeseen suklaa-kermaseokseen. Laita tarjoilukulhoihin. Koristele halutessasi suklaarouheella ja mintun lehdillä.
Jäitkö suklaakoukkuun? Kokeile myös hurmaavaa suklaa-mantelimuffinireseptiä täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Kesäkukkien talvettaminen voi yhä olla mahdollista – näillä asiantuntijan vinkeillä onnistut
Etta avoimena riittämättömyyden tunteestaan: 'Puhun itselleni tosi ankarasti'
Seuraa Yhdysvaltain presidentinvaaleja Suomesta käsin - poimi talteen tärkeät hetket ja kellonajat
Tampereen Teatteri aloittaa koko henkilökuntaa koskevat muutosneuvottelut
Jasper Pääkkönen aloittaa uutuusohjelman juontajana
Näytä lisää