Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä
Kaneli-banaanipannukakut
4 hengelle
2 banaania
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Paistamiseen: voita tai kookosöljyä
Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia
1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.
3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Naimisiinmenon suosio on romahtanut
Helsinki saa uuden festivaalin: "Syntyi tekijöidensä intohimosta musiikkiin, ruokaan ja juomaan"
Ensimmäiset ison uudistuksen kokeneet verokortit saapuvat huomenna: 'Uskomme, että parannus on mieluinen'
Tukesilta vakava varoitus kuplahallien lumikuormariskistä - jo kaksi romahdusta pienen ajan sisällä
Helsingissä katujen talvikunnossapito mullistuu tänä talvena
Näytä lisää