Kuva: AOP

Silmämeikki, joka kääntää katseet - Bella Thornen lookista kelpaa hakea inspiraatiota

11.08.2024 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Thornen silmämeikki on täydellinen esimerkiksi festareille.

Bella Thorne, 26, saapui HollysShort-elokuvafestivaaleille tyrmäävässä lookissa. Thornen asussa huomio kiinnittyi ensimmäisenä kirkkaan keltaiseen jakkuun, jonka näyttävät olkatoppaukset sekä kapea uuma tekivät melko yksinkertaisesta asukokonaisuudesta näyttävän ja elegantin. Jakun kaveriksi Thorne oli valinnut mustat simppelit suorat housut, jotka eivät varastanee huomiota yläosasta.

Toinen silmiinpistävä asia Thornen lookissa oli silmämeikki, joka sekin leikitteli väreillä. Meikissä silmät oli rajattu sekä ala- että yläpuolelta mustalla kajalilla, mikä toi katseeseen syvyyttä. Sen sijaan ripsissä oli käytetty neonkeltaista ripsiväriä, joka sai silmät loistamaan. Huulimeikin Thorne sen sijaan piti hyvin luonnollisena. Mikä sopi kokonaisuuteen täydellisesti.

Tässä tyylissä palaset ovat todellakin kohdallaan. Se on näyttävä, raikas, elegantti ja tyylikäs. Etenkin meikki on sellainen, että siitä kannattaa hyvinkin hankkia inspiraatiota, sillä look toimisi loistavasti esimerkiksi festareilla, vai mitä mieltä olet?

Kuvia kokonaisuudesta näet alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Bella Thorne harvinaisessa yhteiskuvassa isosiskonsa kanssa - katso

Kilpailut

Uusimmat