Kuva: YouTube

Pikkupojan kirjeestä joulupukille tuli hitti: "Haluan GTA V:n ilman huoria"

23.11.2015 12:13 - Mika Parikka

Kirjeestä tuli nettihitti, kun pojan sisko otti siitä kuvan ja lähetti sen paikalliselle radioasemalle.

Lapsena paras aika vuodesta oli se, kun sai kirjoittaa kirjeen joulupukille. Kaikki mahdolliset lelulehdet selattiin läpi huolellisesti, parhaat lahjat ympyröitiin ja kirjoitettiin kirjeeseen, jonka määränpäänä oli korvatunturi.

Irlantilainen pikkupoika nimeltä Rory Smith teki tavanomaisen kirjeen, jonka on lukenut joulupukin lisäksi tuhannet ihmiset. Kirjeestä tuli nettihitti, kun Roryn sisko huomasi siinä olevan varsin hauskan lahjatoiveen, otti siitä kuvan ja lähetti paikalliselle radioasemalle.

"GTA 5, haluan vain leikkiä autoilla (ei huoria)", kuuluu Roryn sympaattinen toive.

Roryn äiti kommentoi tapausta Huffington Postille:

"Rory on hyvin kirjaimellinen "ei huoria" -kohdan kanssa. Hänellä on asperger, ja aivan mahtava huumorintaju. Hän oli ok siitä, että hänen siskonsa lähetti kuvan radioasemalle."

Sanottakoon vielä, että kuva lähetettiin Roryn itsensä luvalla. Perhe suhtautuu pojan aspergeriin upealla tavalla.

"Asperger on usein koettu negatiiviseksi asiaksi, mutta meidän taloudessa se on juhlimisen aihe. Rory ei ajattele niin kuin muut, joka on fantastista. Hänellä on suuri sydän", Roryn äiti kuvailee poikaa. 

Toivottavasti joulupukki saa toiveen perille, ja totetuttaa pojan toiveen. Alkuperäisen kuvan kirjeestä voit katsoa täältä.


Lue myös: 500:sta peniksestä koostuva Donald Trump on korkeakulttuuria parhaimmillaan - katso kuva

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat