Ravintolassa työskentelevät paljastavat annokset, joita he eivät ikinä suostu tilaamaan
Ravintolassa työskentelevät paljastivat Daily Mail -julkaisulle annokset, joihin he eivät suostu koskemaan mennessään illastamaan muualle. Julkaisun mukaan tämä johtuu siitä, että esimerkiksi kokit tai tarjoilijat tietävät sen, miten annokset tehdään.
Tällaisia annoksia ovat muun muassa kanaa sisältävät annokset tai salaatti. Julkaisun mukaan riski siihen, että kana jää raa´aksi on suurempi kuin halu tilata annos. Salaattia taas käsitellään heidän mukaansa usein jopa paljain käsin, joten bakteerit siirtyvät helposti sitä kautta ruokailijalle.
Toiset taas olivat sitä mieltä, että hollandaisekastike olisi sellainen ainesosa, jota ei toivottaisi omalle lautaselle. Eräs kokki kertoo välttävänsä kalan tilaamista varsinkin alkuviikosta, koska se voi olla jäänyt yli jo viikonlopulta.
Lue myös: Suomalaismarkettien salaattibaarien hygieniaa tutkittiin – tulokset hirvittävät
Lähde: Daily Mail