Kuva: Getty Images

Laulajakaunottaren kuumat bikinikuvat sekoittivat fanit - eivät usko tämän olevan todellinen

16.08.2018 21:45 - Elisa Jalasjoki

Vastikään eronnut Halsey, ei paljasta pintaa karttele.

Laulajakaunotar Halsey, 23, on uskomattomassa kunnossa. Treenattua bikinikroppaansa omalla Instagram-tilillään esittelevä tähti on saanut lukuisat faninsa ihastelemaan. 

Tuoreissa otoksissa Halsey poseeraa palmujen keskellä seksikkäästi keimaillen, pelkkiin puuterinvärisiin pikkubikineihin pukeutuneena. Onnelliselta näyttävä tähti lähes suorastaan säkenöi hymyillessään kameralle vienosti. 

Tähden fanit ovat ihastuneet otoksiin todenteolla. Valtavan määrän tykkäyksiä saaneet kuvat ovat keränneet alleen myös lukuisia ylistäviä kommentteja. 

"Et voi olla todellinen. Miten voit olla noin upea?", eräs faneista ihmettelee. 

"Olet jumalattoman kaunis"

"Kuningatar"

Ihastelua herättäneet otokset pääset katsomaan alta. Mikäli kuvat eivät näy, klikkaa tästä

Halsey erosi poikaystävästään, räppäri G-Eazysta, 29, heinäkuussa. Tällöin kaunotar ilmoitti asiasta omalla Instagram-tilillään. 

"Normaalisti pidän tämänkaltaiset asiat yksityisinä, mutta julkisen luonteemme takia koen, että minun on informoitava fanejani", nainen kirjoitti ilmoituksen yhteydessä. 

Syytä kaksikon eroon ei ole kerrottu, mutta useat naisen fanit ovat täysin vakuuttuneita, että mies olisi ajautunut pettämään häntä. Kumpikaan kaksikosta ei ole vahvistanut tietoa. 

Lue myös: Laulajakaunottaren kodin seiniä koristaa lukemattomat Playboy-lehdet ja paljaat rinnat - "Unelmakotini"

Kilpailut

Uusimmat