Kuva: AOP

Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -osallistujat

30.08.2024 08:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarjan uusi kausi alkaa 3. syyskuuta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma palaa ruutuihin 3. syyskuuta, kun ohjelman 11. tuotantokauden jaksot alkavat. 

Uudella kaudella mukana on jälleen tuttu asiantuntijakolmikko: psykoterapeutti Tapani Alanen, pastori Kari Kanala ja pariterapeutti Hanna Myllymaa.

Rakkautta etsiviin osallistujiin pääset tutustumaan alta.

(kuva: MTV)

Anna, 30, Espoo

Anna työskentelee luokanopettajana ja harrastaa intohimoisesti liikuntaa. Lajeista rakkain on juoksu ja usein lenkkiseurana onkin hänen Retu-koiransa. 

Ihmisenä Anna on empaattinen ja muut huomioiva tyyppi, joka rakastaa rutiineja. Omiksi haasteellisiksi piirteikseen Anna kertoo suorituskeskeisyyden sekä sen, ettei hän aina tunnista omaa arvoaan. 

Sinkkuna Anna on ollut kolmisen vuotta, mutta kertoo olevansa sataprosenttisesti parisuhdeihminen. Rinnalleen Anna toivoo tunneälykästä ja lojaalia kumppania, joka haluaa sitoutua parisuhteeseen loppuelämäkseen – aivan kuten Annakin.

(kuva: MTV)

Jenni,30, Helsinki

Jenni työskentelee vakuutusyhtiön palveluneuvojana. Vapaa-ajallaan hän liikkuu aktiivisesti sekä näkee ystäviään. Jenni hurmaa positiivisuudellaan, eikä jää sanattomaksi missään tilanteessa. 

Ihmisenä Jenni on ystävällinen hassuttelija. Hän on myös hyvin päämäärätietoinen ja tavoittelee unelmiaan päättäväisesti.

Sinkkuna Jenni on ollut noin vuoden verran. Hänelle perinteiset arvot ovat tärkeitä. Parisuhteessa miehen pitää olla mies, joka osaa ottaa tilanteen haltuun, ja jonka unelmien ytimessä on oma perhe ja hyvä parisuhde. Avioliitto on Jennille pyhä asia, jonka hän haluaa kokea vain kerran elämässään.

(kuva: MTV)

Taina, 27, Tampere

Taina on avoin, sosiaalinen sekä hyvin huumorintajuinen. Hän työskentelee varhaiskasvatuksen opettajana. Taina elää muutenkin hyvin aktiivista elämää, jossa perheellä ja ystävillä on iso rooli. 

Taina tarvitsee myös omaa aikaa, ja hän latautuu parhaiten palapelejä tai ristikoita tehden sekä Hertta-koiran kanssa luonnossa liikkuen.

Ihmisissä Taina arvostaa luotettavuutta ja rehellisyyttä. Omaksi haasteekseen hän nimeää ankaruuden itseään kohtaan. Tunteistaan Taina ei pelkää puhua ja tunteet saavat näkyä myös arjessa. 

Sinkkuna Taina on ollut nelisen vuotta. Rinnalleen Taina haluaa huumorintajuisen miehen, jolla on hyvät keskustelutaidot sekä kyky tunnistaa omia tunteitaan.

(kuva: MTV)

Jyrki, 39, Kotka

Jyrki on puhelias, suorasanainen ja sydämellinen. Hän ei pelkää muiden mielipiteitä. Jyrki työskentelee luokanopettajana ja urheiluliikkeen myyjänä. Myös vapaa-ajallaan hän on puuhakas. Viikonloput kuluvat läheisten, kuntoilun ja rakkaan jalkapalloharrastuksen parissa.

Läheiset ovat Jyrkille tärkeitä, ja heidän hyvinvointinsa on hänelle ykkösasia. Kummilapset ovatkin hänelle ykkösasia. Omaksi haastavimmaksi puolekseen Jyrki kertoo pienimuotoisen saamattomuuden. 

Jyrki on ollut sinkkuna kymmenisen vuotta. Hänen suurena toiveenaan on oma perhe, jonka hän toivoo vihdoin saavansa. Kumppanin Jyrki toivoo olevan samoja unelmia jakava, elämäniloinen ja sporttinen. Jyrkille on kunnia-asia, että aviomies saa pitää vaimostaan huolta ja tuoda turvaa elämän myrskyissä.

(kuva: MTV)

Matti, 30, Oulu

Matti tunnetaan reiluna, rentona ja rehtinä tyyppinä. Hänet tunnetaan hyvänä tyyppinä niin töissä kuin perhepiirissäkin. Työkseen Matti toimii työpäällikkönä rakennusalan yrityksessä.

Ihmisenä Matti haluaa olla ennen kaikkea luotettava, mutta ei silti halua luopua pienestä pilkkeestä silmäkulmassa. Haastavimpina puolinaan hän pitää suoraviivaisuuttaan sekä jääräpäisyyttään. 

Matti on ollut sinkkuna parisen vuotta. Viime ajat hän on keskittynyt enemmän uraan kuin parisuhteen etsimiseen. Rinnalleen Matti toivoisi puolisoa, jonka kanssa saa jakaa niin syvän rakkauden kuin ystävyyden. Matin ihannekumppani on itsenäinen nainen, joka osaa keskustella, ja jonka kanssa arki ja huumori kohtaavat.

(kuva: MTV)

Hai, 30, Järvenpää

Hai hurmaa kohteliaalla käytöksellään ja lämpimällä olemuksellaan. Työkseen hän toimii ohjelmistokehittäjänä. Hain vanhemmat ovat Vietnamista, mutta Hai itse on syntynyt Tallinnassa, josta muutti perheensä kanssa Suomeen jo kaksivuotiaana.

Hai rakastaa aktiivista elämää ja kertookin olevansa himourheilija. Vapaa-aika meneekin liikunnan sekä perheen ja ystävien kanssa. Harrastuksista rakkain on  West Coast Swing -paritanssi.

Ihmisenä Hai on sopiva sekoitus tunnetta ja järkeä. Haastavana puolenaan hän pitää ankaruuttaan itseään kohtaan. Puolisokseen Hai toivoo empaattista, ulospäinsuuntautunutta ja urheilullista naista, joka haluaa sitoutua tosissaan.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla tulee taas - hääpäivän aamulle luvassa uudenlainen käänne

Kilpailut

Uusimmat