Kuva: MTV

MasterChef Suomi saa uuden tuomarin: "Tuntuu upealta"

11.09.2024 14:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Mukana jatkavat edelleen Helena Puolakka sekä Henri Alén.

Tulevalla MasterChef Suomi -kaudella tuomaristoon liittyy uusi jäsen, kun Helena Puolakan ja Henri Alénin rinnalla nähdään Kim Mikkola.

Mikkola, 36, on uransa aikana työskennellyt lukuisissa Suomen huippuravintoloissa, kuten Michelin-tähdellä palkitussa Carmassa. Suomen lisäksi Mikkola on hankkinut kokemusta työskennellen ympäri maailmaa. Lähes viiden vuoden ajan hän työskenteli maailmankuulussa Noma-ravintolassa Kööpenhaminassa. 

Nomasta lähdettyään Mikkola avasi oman ravintola Inarin, jossa hän sai ensimmäisen oman Michelin-tähtensä vain 31-vuotiaana. Inari sai Michelin-tähden myös kahtena seuraavana vuotena, jonka jälkeen Mikkolan oli aika siirtyä jälleen eteenpäin.

Uuden tuomaripestin Mikkola ottaa vastaan innoissaan. 

- Tuntuu upealta! MasterChef on maailman suurin ja kaunein ruokaohjelmaformaatti ja kun miettii mitä nimiä siihen maailmanlaajuisestikin yhdistetään, on mahtavaa tulla osaksi tätä perhettä. Helena ja Henri ovat molemmat kotimaisen gastronomian aivan huippunimiä ja muutenkin upeita tyyppejä, Mikkola sanoo tiedotteessa.

Innoissaan Mikkola on etenkin siitä, että hän pääsee jakamaan ammattitaitoaan amatöörikokeille. 

- Tiedonjakamista odotan pääseväni toteuttamaan nyt amatöörikokkien kanssa heidän matkallaan kohti unelmiaan MasterChef-keittiössä. Ohjenuorani ruoanlaittoon liittyen on tee vähemmän, ajattele enemmän ja ennen kaikkea ole läsnä. Läsnäolo on tärkeintä, jotta tässä hienossa käsityöammatissa pärjää kokkaamalla aistien varassa. Vain siten voi luoda jotain uutta ja säväyttävää, Mikkola sanoo.

Kauden kuvaukset ovat nyt käynnissä ja ohjelma nähdään MTV:llä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lue myös: Suosittu visailuohjelma rantautuu Suomeen - juontajana Kalle Lamberg

Lue myös: Kohutun Trump-elokuvan traileri julkaistiin - katso mitä on luvassa

Lue myös: Elisabeth Rehn lähestyi Popedaa yllättävällä pyynnöllä - bändi kieltäytyi

Kilpailut

Uusimmat