Kuva: Solar Films

Mielensäpahoittajan rakkaustarina ylitti 100 000 katsojan rajapyykin

27.09.2024 10:53 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Elokuva on onnistunut keräämään teattereihin yli 100 000 katsojaa kolmessa viikossa.

Mika Kaurismäen ohjaama Mielensäpahoittajan rakkaustarina on kerännyt jo 100 000 katsojaa elokuvateattereissa. Elokuva on saanut eiliseen 26.9.2024 mennessä kaikkiaan 106 483 elokuvateatterikatsojaa. Elokuva sai ensi-iltansa 6.9.2024, joten 100 000 katsojan rajapyykki ylittyi vain kolmessa viikossa.

"Olen iloinen, että tämä koskettava tarina on saanut näin paljon katsojia liikkeelle alkysyksyn helteistä huolimatta. Hienoa, että Mielensäpahoittajan rikas tarina elää tässä hetkessä. Aikaansa voi seurata, vaikka onkin juuttunut tapoihinsa", Kaurismäki iloitsee Solar Filmsin tiedotteessa.

Elokuvan on käsikirjoittanut Sami Keski-Vähälä Tuomas Kyrön romaanin pohjalta. Elokuvassa Mielensäpahoittajaa näyttelee jälleen Heikki Kinnunen ja hänen rakkauden kohdettaan Saimia Jaana Saarinen. Mielensäpahoittajan poikia Hessua ja Pekkaa näyttelevät Iikka Forss ja Ville Tiihonen ja Saimin tytärtä Kukkaa näyttelee Ona Huczkowski. Heidän lisäkseen sivurooleissa nähdään myös muun muassa Pertti Sveholm, Sanna-Kaisa Palo ja Pauliina Hukkanen ja Silu Seppälä.

Kolme aiempaa Tuomas Kyrön teoksiin pohjautuvaa Mielensäpahoittaja-elokuvaa ovat keränneet yhteensä 1 157 428 elokuvateatterikatsojaa.

Voit katsoa Mielensäpahoittajan rakkaustarina -elokuvan trailerin alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Kari Hietalahti muistelee hetkeä, jolloin häntä luultiin oikeaksi poliisiksi: 'Hän lähti tekemään työtä käskettyä'

Lue myös: Klassikkokirjasta tehdään uusi elokuvasovitus - päärooleissa Jacob Elordi ja Margot Robbie

Lue myös: Katso miltä näyttää uusi Marvel-elokuva - päätähtenä Florence Pugh

Kilpailut

Uusimmat