Lindsay Lohan syyttää pelifirmaa bikinilookinsa kopioimisesta - Haaste oikeuteen!

14.10.2014 23:00 - Mikko Räsänen

Suositut Grand Theft Auto -pelit tehnyt Rockstar Games on erikoisen oikeusjutun edessä, kun kohujulkkis Lindsay Lohan syyttää pelintekijöitä hänen ulkonäkönsä kopioimisesta eräälle pelin hahmolle.

Lindsay Lohan on haastanut peliyhtiö Rockstar Gamesin oikeuteen. 45-sivuinen haastehakemus on koomista luettavaa. Lohan väittää, että tuoreimman Grand Theft Auto -pelin sivuhahmo Lacey Jonas on kopioitu suoraan hänestä. Ja koska Lohan uskoo, että häntä on käytetty luvatta hahmon mallina, vaatii hän tuntuvia korvauksia peliyhtiöltä.

Nettifoorumeilla Lohanin väitteille nauretaan, sillä Lacey Jonasin hahmossa ja Lohanissa ei nähdä juurikaan yhdennäköisyyttä. Monet ovatkin huomanneet, että pelin hahmo muistuttaa huomattavasti enemmän Kate Uptonia kuin Lohania. Lacey Jonasin ja Kate Uptonin yhdennäköisyyttä onkin havainnollistettu tällä kuvalla.

Lohan on kuitenkin vakuuttunut, että häntä on käytetty luvatta pelihahmon mallina. Yhtenä perusteluna Lohan mainitsee sen, että pelin hahmo näyttää kädellään peace-merkkiä. Haasteessaan Lohan muistuttaa, että hänellä on ollut tapana näyttää peace-merkkiä jo vuosia ennen pelin ilmestymistä.

Ei liene vaikeaa ennustaa Lohanin oikeusjutulle hänen kannaltaan ei-toivottua lopputulosta.

Kilpailut

Uusimmat