Kuva: Splash

"Maailman täydellisimmän vartalon" omaava brittimalli julkaisi käsittelemättömän bikinikuvan

18.07.2016 10:45 - Rea Tallgren

Kelly Brook ei ujostele esitellessään kurvejaan.

Kerroimme hiljattain tutkimuksesta, jossa oli selvitetty millaiset mitat unelmien naisella on miesten mielestä. Kauneimmaksi vartaloksi määriteltiin kiinteä, mutta silti naisellisen pehmeä ja kurvikas vartalo - ja juuri sellaiseksi ylistettiin Kelly Brookin, 36-vuotiaan brittimallin, vartaloa. 

Brook nauttii täysin siemauksin tittelistään. Vain vähän aikaa sitten hän julkaisi Instagramissaan nakukuvan. Nyt Brook on tarjoillut faneilleen jälleen silmänruokaa. Poikaystävänsä kanssa lomaileva nainen julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa pilke silmäkulmassaan ja käsi lanteillaan rantakivikossa, päällään pelkät bikinit. 

Kuva on kerännyt muutamassa tunnissa lähemmäs 20 000 tykkäystä. Raikasta on se, ettei Brook näytä käsitelleen kuvaa alkuunkaan ja kirjoittaa myös kuvatekstissä, ettei kuvassa ole käytetty edes filtteriä. 

Katso kuva alta tai tästä

Kurviensa lisäksi Brook on noussut tasaisin väliajoin otsikoihin mieskuvioidensa ansiosta. Brookilla todella on miestyyppi; hänet on nähty monien lihaskimppujen ja urheilijoiden kainalossa, mutta yksikään suhde ei toistaiseksi ole kestänyt. 

Kelly Brook ja kahdeksan vuotta nuorempi rugby-pelaaja Danny Cipriani seurustelivat pitkään, kunnes Cipriani jäi kiinni pettämisestä. (kuva: Splash)

Brook kihlautui vuonna 2014 vain kuukauden seurustelun jälkeen fitness-malli David McIntoshin kanssa. Pariskunta kuitenkin erosi reilut puoli vuotta myöhemmin. (kuva: Splash)

Nyt Brook on seurustellut reilun vuoden Jeremy Parisin kanssa. 

- En usko, että menemme vielä naimisiin, mutta olen kyllä todella rakastunut, nainen kertoi haastattelussa suhteestaan. 

Lue myös: Niken uusi Instagram-kuva sai internetin sekaisin: "Vihdoinkin oikea nainen mallina"

Lue myös: Playboy-malli julkaisi törkeän kuntosalikuvan - sai aikaan raivon

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat