Kuva: Shutterstock

Rautatientorin metroasema avataan viimein

30.08.2024 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Asemalla on tehty paloturvallisuuden parantamistöitä kesäkuusta lähtien.

Helsingin Rautatientorin metroasema avataan takaisin käyttöön maanantaina 2. syyskuuta.

Maanantaista alkaen metro kulkee taas keskustan läpi normaalein vuorovälein linjoilla Kivenlahti–Vuosaari ja Tapiola–Kontula. Vuoroväli välillä Tapiola–Itäkeskus on taas tiheimmillään kolme minuuttia. Mellunmäen asema avautuu maanantaina 9. syyskuuta, jolloin metroliikenteen poikkeukset ovat tältä vuodelta ohi. Asiasta tiedottaa Kaupunkiliikenne.

Rautatientorin metroasema suljettiin 3.6.2024 paloturvallisuuden parantamistöiden vuoksi. Paloturvallisuustyöt jatkuvat asemalla edelleen, mutta ne eivät enää vaikuta metroliikenteeseen, vaan vuoroja päästään ajamaan normaalisti. Asema palautuu siis käyttöön tavalliseen tapaan, ainoastaan laiturialueen keskiosa tulee olemaan poissa matkustajien käytöstä.

- Helsingin keskustan metroliikenteen katkaissut remontti Rautatientorin metroasemalla on edennyt aikataulussa ja metroliikenne asemalla jatkuu suunnitelmien mukaisesti. Liikenteen poikkeusjärjestelyitä on suunniteltu HSL:n kanssa yli vuoden ajan, ja nyt myös nämä poikkeusjärjestelyt voidaan purkaa, kertoo omaisuudenhallintayksikön johtaja Antti Nousiainen.

- Suuri kiitos kärsivällisyydestä kaikille asiakkaillemme. On ilo toivottaa matkustajat taas maanantaista alkaen takaisin myös vilkkaimmalle asemallemme Rautatientorille, kiittää HSL:n Liikenne-tulosalueen johtaja Johanna Wallin.

Lue myös: Helsingissä suljetaan lisää teitä katutöiden vuoksi

Lue myös: Bussin linjakilpi on pimeänä, miten toimin? HSL ohjeistaa

Lue myös: HSL:n mainoskampanjan rasismikohu paisuu - mainosta tähdittävät MolyBrosin jäsenet kommentoivat

Lähde: Kaupunkiliikenne Oy

Kilpailut

Uusimmat