Kuva: AOP

Uutta tietoa Imatran tuhoisasta tulipalosta - Poliisi epäilee tahallaan sytytetyksi

18.10.2024 11:02 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kaksi ihmistä kuoli tulipalossa tällä viikolla, 16. lokakuuta.

Imatralla tämän viikon keskiviikkona 16. lokakuuta tapahtuneen tulipalon tutkinta on saanut uuden käänteen, kun Poliisi on alkanut epäillä paloa tahallaan sytytetyksi.

Omakotitalon tulipalossa menehtyi kaksi henkilöä, jotka olivat sisällä talossa. Poliisi epäilee nyt, että palo sytyttiin tahallaan ja tutkii tapausta nyt henkirikoksena tutkintanimikkeellä tappo. Ulkopuolisen henkilön osallisuutta tapauksessa ei epäillä. Myös molemmat kuolonuhrit pystyttiin tunnistamaan talon asukkaiksi.

Tutkinnat ovat kuitenkin vielä alkuvaiheessa, ja tutkintanimikkeetkin voivat vielä muuttua. Tutkinnat tulevat kestämään arvion mukaan vielä useita viikkoja. Poliisi jatkaa kuolemansyyn selvityksellä, palon teknisellä tutkinnalla sekä todistajakuulusteluilla. Poliisi ei tällä hetkellä voi kommentoida asiaa enempää.

- Täyttä varmuutta tapahtumien kulusta talon sisällä ei välttämättä koskaan saada, mutta poliisin tavoitteena on selvittää tapahtumien kulku ja teon taustat mahdollisimman tarkasti, kommentoi Poliisin asiaa koskevassa tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Petri Korpisammal Kaakkois-Suomen poliisilaitoksesta. 

Lue myös: Yle: Lopen lentoturmasta uutta tietoa - saattaa antaa viitteitä onnettomuuden mahdollisestä syystä

Lue myös: Maastosta löytyi ihmisen käsi - nyt poliisi järjestää maastoetsinnät löytääkseen muita jäänteitä

Lue myös: Asuinalueella liikkuvasta karhusta annettiin karkotuspäätös - eläimen liikkeitä seurataan

Lähde: Poliisi

Kilpailut

Uusimmat