Sperma-ruuista tehtiin keittokirja: "Samanlaista herkkua kuin viinit ja juustot"
Siinä, missä moni ei suostu spermaa edes nielemään, käyttävät jotkut sitä oikein kokkausmielessäkin. Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes -kirjassa kerrotaan erilaisia tapoja, joilla spermaa voi käyttää kokkaamiseen.
Kirjan kirjoittaja Paul 'Fotie' Photenhauer on saanut asiasta kertovalta Mirror-lehdeltä lempinimen "spermaintoilija." Miehen mukaan spermaa todellakin kannattaa syödä.
- Siemenneste ei ole ainoastaan ravitsevaa, vaan siinä on myös ihana koostumus. Se on vähän kuin viinit tai juustot, sen maku on dynaaminen ja monimuotoinen, Photenhauer selittää.
Lue myös: Kuinka monta minuuttia täytyy liikkua, jotta poltat suklaapatukan kalorit? Katso
Lähde: Mirror
Kilpailut
Uusimmat
Tony Kakon luotsaaman Himmelkraftin ensisinkku julki: "Nauti Uraniumista"
Poliisi lisää läsnäoloa kouluissa - luvassa virtuaalioppitunteja
Suuri joukko lapsia suuntasi tänään työpaikoille - tarkoituksena opettaa, miten yhteiskunta toimii
Etenkin yksi asia estää usein naisen ryhtymisen yrittäjäksi
Lakot uhkaavat venyä entisestään - Teollisuusliitto antanut jo viidennen varoituksen
Näytä lisää