Kukkakaalidippi on uusi superherkku - katso helppo ohje
Paahteinen kukkakaalidippiä voidaan pitää jopa hummuksen korvaajana. Se sopii loistavasti erilaisten ruokien seuraksi ja on vieläpä superhelppo valmistaa.
Aluksi leivinpaperin päälle asetellaan kukkakaalinkukuntoja ja valkosipulin paloja. Tämän jälkeen päälle ripotellaan hieman oliiviöljyä, suolaa, paprikamaustetta ja pippuria. Tämän jälkeen koko komeus heitetään uuniin 200 asteeseen noin 20 minuutiksia.
Nostele kukkakaalit ja valkosipulit astiaan ja muusaa ne sauvasekoittimella. Lisää mukaan vielä kermaviiliä, sitruunamehua ja raastettua sitruunan kuorta ja sekoita jälleen. Tämän jälkeen lisää vielä tilliä ja minttua. Sekoita vielä kevyesti ja nauti esimerkiksi kasvisten kanssa.
Lue myös: Superterveellisen herkkupizzan pohja valmistetaan kukkakaalista - katso resepti