Tuplasuklaakeksi tyydyttää vaativammankin makeannälän
Tuplasuklaakeksit
noin 12 - 15 kpl
150 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniliasokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
100 g taloussuklaata
100 g valkosuklaata
1 dl hasselpähkinöitä
1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää toisiinsa sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Vatkaa vielä muna joukkoon.
2. Sulata taloussuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää taikinaan. Murustele valkosuklaa veitsellä ja lisää. Voit jättää palat reilun kokoisiksi. Lisää lopuksi pähkinät. Sekoita taikina tasaiseksi.
3. Nosta taikinasta kahdella lusikalla leivinpaperille nokareita. Paista 175 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Koristele halutessa jäähtyneet keksit sulalla suklaalla ja tomusokerilla.
Kilpailut
Uusimmat
Poliisi lisää läsnäoloa kouluissa - luvassa virtuaalioppitunteja
Suuri joukko lapsia suuntasi tänään työpaikoille - tarkoituksena opettaa, miten yhteiskunta toimii
Etenkin yksi asia estää usein naisen ryhtymisen yrittäjäksi
Lakot uhkaavat venyä entisestään - Teollisuusliitto antanut jo viidennen varoituksen
Yle: Ähtärin pandojen muutto takaisin Kiinaan on alkanut
Näytä lisää