Tuplasuklaakeksi tyydyttää vaativammankin makeannälän
Tuplasuklaakeksit
noin 12 - 15 kpl
150 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniliasokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
100 g taloussuklaata
100 g valkosuklaata
1 dl hasselpähkinöitä
1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää toisiinsa sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Vatkaa vielä muna joukkoon.
2. Sulata taloussuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää taikinaan. Murustele valkosuklaa veitsellä ja lisää. Voit jättää palat reilun kokoisiksi. Lisää lopuksi pähkinät. Sekoita taikina tasaiseksi.
3. Nosta taikinasta kahdella lusikalla leivinpaperille nokareita. Paista 175 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Koristele halutessa jäähtyneet keksit sulalla suklaalla ja tomusokerilla.
Kilpailut
Uusimmat
Kahviammattilaiset valitsivat vuoden parhaat kahvilat - myös kahvila Kuusamosta ylsi listalle
Malli Elsa Hoskin halloween-asu sekoitti somen täysin - kuin ilmetty prinsessa Diana
Matti Rönkä aloittaa suositun visailuohjelman tuomarina
Ulkomaalaistaustaiset erityisasiantuntijat ohittivat palkoissa suomalaistaustaiset
Pihla Viitalan tähdittämä komediasarja kerää kansainvälistä menestystä
Näytä lisää