Tuplasuklaakeksi tyydyttää vaativammankin makeannälän
Tuplasuklaakeksit
noin 12 - 15 kpl
150 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniliasokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
100 g taloussuklaata
100 g valkosuklaata
1 dl hasselpähkinöitä
1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää toisiinsa sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Vatkaa vielä muna joukkoon.
2. Sulata taloussuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää taikinaan. Murustele valkosuklaa veitsellä ja lisää. Voit jättää palat reilun kokoisiksi. Lisää lopuksi pähkinät. Sekoita taikina tasaiseksi.
3. Nosta taikinasta kahdella lusikalla leivinpaperille nokareita. Paista 175 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Koristele halutessa jäähtyneet keksit sulalla suklaalla ja tomusokerilla.
Kilpailut
Uusimmat
Sopimusrikkomus UMK:ssa - One Morning Left joutuu jättämään kilpailun
Erä Tapolan valkosipulikastiketta vedetään myynnistä
Suomalainen makeisyritys valittiin maailman parhaaksi lakritsin valmistajaksi
Yksi maa jättäytyy pois Euroviisuista: "Päätös ei ollut helppo"
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Näytä lisää