Viikonloppuaamiaiselle: Tee itse rapea ja terveellinen mysli

06.06.2014 17:00 - Heli Thoren

Paahda ihana ja pähkinäinen mysli ja nauti se luonnonjogurtin sekä kauden marjojen kaverina.

Rapea mysli

7 dl kaurahiutaleita

1 dl maapähkinöitä

1 dl cashewpähkinöitä

1 dl auringonkukansiemeniä

1 dl seesaminsiemeniä

1 dl oliiviöljyä

5 rkl hunajaa


1. Sekoita kaurahiutaleet ja siemenet kulhossa keskenään.

2. Kuumenna öljy kattilassa ja liota hunaja öljyn sekaan. Sekoita ne kunnolla keskenään. Kaada sitten seos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita huolella keskenään.

3. Levitä mysli leivinpaperin päälle ja paahda sitä uunin keskitasolla 150 asteessa. Noin 20 minuuttia riittää. Sekoita mysliä paistamisen aikana puukauhalla. Jäähdytä ja nauti valmis mysli jogurtin kera. Mysli säilyy suljetussa purkissa noin 1,5 - 2 viikkoa.


Katso lisää reseptejä täällä.

Kilpailut

Uusimmat