Perjantairesepti Herbamarelta: Raikas riisisalaatti

18.07.2014 11:15 - Heli Thoren

Riisisalaatti täyttää, mutta on kuitenkin sopivan keveää purtavaa.

Raikas riisisalaatti


8-10 dl vettä

2 dl Vogel luomutäysjyväriisiä

2 Herbamare-kasvisliemitiivistekuutiota

15-20 sokeriherneenpalkoa

5-10 retiisiä

100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja

yhden sitruunan puristettu mehu

½ dl oliiviöljyä

Herbamare-yrttisuolaa maun mukaan

persiljaa koristeluun

1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon luomutäysjyväriisi. Murenna joukkoon Herbamare-kasvisliemitiivistekuutiot. Anna hautua hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen.

2. Leikkaa sokeriherneenpalot ja retiisit ohuiksi suikaleiksi. Puolita tai lohko kirsikka- tai miniluumutomaatit. Purista joukkoon sitruunamehu.

3. Lisää ainekset kypsään, jäähtyneeseen riisiin ja sekoita joukkoon oliiviöljy. Mausta ripauksella Herbamare-yrttisuolaa. Silppua sekaan persiljaa.

Katso video salaatin valmistuksesta:

Kilpailut

Uusimmat