Tee itse joulukarkkeja: Suussasulava suklaafudge on herkullisin lahja

02.12.2014 07:15 - Heli Thoren

Kolmesta raaka-aineesta syntyy maistuva makeinen joulun juhliin tai pukinkonttiin.

Suklaafudge


3 dl kondensoitua maitoa (1 tölkki)

400 g tummaa suklaata

2 tl vaniljasokeria


1. Kaada maito ja pilko suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, jotta suklaa sulaa hiljalleen. Varo: maito palaa helposti pohjaan.

2. Lisää vaniljasokeri ja sekoita. Kaada massa heti leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, kooltaan noin 20 cm x 20 cm.

3. Laita vuokaa jääkaappiin ja anna jähmettyä pari tuntia. Leikkaa paloiksi. Säilytä fudge jääkaapissa.


Haluatko leipoa lisää? Tee itse myös rapeita piparkakkuja, ohje täällä.

Kilpailut

Uusimmat