Tee itse joulukarkkeja: Suussasulava suklaafudge on herkullisin lahja
Suklaafudge
3 dl kondensoitua maitoa (1 tölkki)
400 g tummaa suklaata
2 tl vaniljasokeria
1. Kaada maito ja pilko suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, jotta suklaa sulaa hiljalleen. Varo: maito palaa helposti pohjaan.
2. Lisää vaniljasokeri ja sekoita. Kaada massa heti leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, kooltaan noin 20 cm x 20 cm.
3. Laita vuokaa jääkaappiin ja anna jähmettyä pari tuntia. Leikkaa paloiksi. Säilytä fudge jääkaapissa.
Haluatko leipoa lisää? Tee itse myös rapeita piparkakkuja, ohje täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Norjalaiselta mediakonserni irtisanoo 13 prosenttia työvoimastaan
Roihuvuoren kirsikkapuiston puut kokivat kovan kolauksen hoitovirheen vuoksi: "Tämä on todella surullinen uutinen"
Seitsemää hakijaa haastatellaan Kelan pääjohtajan virkaan
Kimmo Tauriainen on kuollut 52 vuoden iässä
Näytä lisää