Poikkea perinteistä: Poppamies Marko Suksen neuvoilla saat enemmän irti grillimakkarasta
Suomalaiset ovat todellista grillikansaa. Usein pihagrillissä tirisevät pihvit ja makkarat, mutta onneksi perinteisiinkin herkkuihin saa vaihtelua hyvinkin yksinkertaisilla keinoilla.
Poppamies-yrityksen perustajajäsen Marko Suksi on itsekin kova grillaaja. Siksi mies tietää keinot joiden avulla myös perinteisestä makkarasta saa enemmän irti.
- Makkarassa ei oo todellakaan mitään vikaa, mutta kannattaa kokeilla esimerkiksi raakamakkaroita. Myös esimerkiksi krakovanmakkaraa ja braatvurstia kannattaa grilliin heittää, ettei aina tule syötyä sitä samaa.
Myös perinteinen sinappi kannattaa toisinaan jättää väliin. Helpon ja maukkaan kastikkeen valmistaminen kun on suunnattoman helppoa.
- Lisukkeita kannattaa vaihdella, vaikka sinapissa ei olekaan mitään vikaa. Voi esimerkiksi heittää kattilaan sinappia, kermaa ja vähän chilikastiketta ja kiehauttaa ne lämpimäksi. Siitä saa hyvän kastikkeen makkaralle. Myös viileä dippi sopii makkaran kanssa.