Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista
Yksi kasvis helpottaa huomattavasti ruuanlaittoa grillissä.
Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.
Tee näin
Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!
Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera
Lähde: Skip to my Lou
Kilpailut
Uusimmat
Nuoren parin pakureissu päättyi murhaan - uusi true crime -sarja avaa viimeisten päivien tapahtumia
Espoon taivaalla nähdään sunnuntaina useita hätäraketteja - älä soita hätänumeroon
Tilaatko nuohouksen aina syksylle? Nuohousalan Keskusliitosta suositellaan toisin
Tuleva kevätmuoti kylpee tässä sävyssä - hempeä, mutta näyttävä
Suomalaishotellin henkilökuntaa kohtasi erikoinen näky – tiloihin ilmestyi pieniä ankkahahmoja
Näytä lisää