Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista
Yksi kasvis helpottaa huomattavasti ruuanlaittoa grillissä.
Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.
Tee näin
Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!
Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera
Lähde: Skip to my Lou
Kilpailut
Uusimmat
Kaksi alaikäistä poikaa ajoi vahingossa traktorimönkijällä päin koulun seinää
Kesänopeuksiin siirrytään porrastetusti - katso aikataulu
Lämpöennätykset voivat rikkoutua lähipäivinä - ja sitten luvassa hyytävän kylmää, ennustaa Foreca
Myanmarin maanjäristysten uhriluku nousee
HD-lähetyksiin siirrytään vaiheittain tästä päivästä alkaen - yhä talouksia, jotka eivät ole valmiita
Näytä lisää