Vältä napostelu! Terveelliset välipalapatukat syntyvät hetkessä
Nälän yllättäessä ajatukset saattavat alkaa pyöriä roskaruuan ympärillä. Parempi vaihtoehto on kotona tehty välipalapatukka, jonka ainesosista olet perillä. Helppo herkku syntyy ennätysajassa ja vain neljästä eri raaka-aineesta. Saat yhdellä suupalalla terveellisiä rasvoja ja annoksen antioksidantteja.
Noin 5 dl kookostiivistettä (kookosrasvan ja -kerman välimuoto, saatavana luontaistuotekaupoista)
Noin 5 dl tuoreita mustikoita
0,6 dl vaahterasiirappia
2 tl vaniljan siemeniä
Sekoita aineet monitoimikoneessa. Kauli massa levyksi leivinpaperin päälle ja laita jähmettymään jääkaappiin 15-20 minuutiksi. Leikkaa kohmeinen massa pieniksi paloiksi.
Patukoita voi varioida mielikuvituksen rajoissa. Pähkinät, marjat ja myslit sopivat hyvin välipalapatukoihin. Aluksi voit kokeilla puolittaa reseptin ainesmäärän.
Lue myös: Sammuta herkkuhimo omenatestin avulla - kokeile käytännöllisiä neuvoja
Lähde: Total Beauty