Himokahvittelijan niksit: Ota avuksi oma sukka, suolaa ja jääpalamuotti
YouTube-videolla vinkataan, miten kahvista voi nauttia enemmän esimerkiksi kuumana päivänä. Samalla kerrotaan niksi, miten liian kitkerästä kahvista saa vielä juomakelpoiseksi.
Jääpalamuotit
Seuraavan kerran, kun teet pannullisen kahvia, voit täyttää jääpalamuotin kahvilla. Kun myöhemmin koittaa hetki, kun haluaisit raikastavaa kahvinmakuista juotavaa, lisää jääkahvin sekaa kahvipaloja. Juoma pysyy kylmempänä ja maukkaampana pidempään.
Sukka avuksi
Voi tulla myös sellainen tilanne eteen, ettei kotoa löydy suodatinpusseja ja kauppa on kiinni. Haluaisit kuitenkin kahvia, joko kylmänä tai kuumana. Jos haluat lämmintä kahvia, lämmitä ensin vesi, laita sen kuumaa nestettä kestävää kannuun kahvinpurujen kanssa. Anna hautua hetki ja peitä kannun suu puhtaalla sukalla. Sen jälkeen voit kaataa kahvin kuppiisi sukan läpi.
Suolaa kitkeryyteen
Kaikki eivät osaa keittää kahvia kuten sinä eli täydellisesti. Joskus kahvista tulee kitkerää, mutta kupillista ei ole vielä menetetty. Kitkeryyteen auttaa, jos mukaan sekoittaa hyppysellisen suolaa.
Lue myös: Näinkö syntyvät kahvin päälle tehtävät kauniit kuviot? Hervoton video leviää netissä