Herkuttele viikonloppuna: Tiramisu on herkkujen klassikko
Tiramisu on italialainen klassikko, joka hurmaa takuulla nauttijansa.
Italialainen tiramisu
2,5 dl espressoa
0,5 dl marsalaviiniä
5 munaa
1 dl sokeria
500 g mascarponejuustoa
200 g savoiardi-keksejä
0,5 dl kaakaojauhetta tiramisun pinnalle
1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
2. Kaada sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota. Sekoita keltuais-sokerivaahtoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon valkuaisvaahto.
3. Kasta keksit espressoon. Ota vuoka ja aseta keksit siihen. Nostele puolet vaahdosta keksien päälle. Lisää toinen kerros keksejä ja loput vaahdosta.
4. Ripottele sihdillä kaakaojauhe tiramisun päälle. Peitä jälkiruoka hyvin ja anna sen tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään tai ainakin parin tunnin ajan. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Foreca: Sää viilenee selvästi pääsiäisen jälkeen
Neljä ekotekoa, joilla vähennät pääsiäisen ympäristökuormaa
Autoilija törmäsi polkupyöräilijään ja ajoi pois - poliisi kaipaa vihjeitä
Tässä saattaa hyvinkin olla kevään halutuin housuväri - hitti vai huti?
Poliisi menossa mahdollisesti uusiin lakkoihin
Näytä lisää