Herkuttele viikonloppuna: Tiramisu on herkkujen klassikko
Italialainen tiramisu
2,5 dl espressoa
0,5 dl marsalaviiniä
5 munaa
1 dl sokeria
500 g mascarponejuustoa
200 g savoiardi-keksejä
0,5 dl kaakaojauhetta tiramisun pinnalle
1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
2. Kaada sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota. Sekoita keltuais-sokerivaahtoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon valkuaisvaahto.
3. Kasta keksit espressoon. Ota vuoka ja aseta keksit siihen. Nostele puolet vaahdosta keksien päälle. Lisää toinen kerros keksejä ja loput vaahdosta.
4. Ripottele sihdillä kaakaojauhe tiramisun päälle. Peitä jälkiruoka hyvin ja anna sen tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään tai ainakin parin tunnin ajan. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Norjalaiselta mediakonserni irtisanoo 13 prosenttia työvoimastaan
Roihuvuoren kirsikkapuiston puut kokivat kovan kolauksen hoitovirheen vuoksi: "Tämä on todella surullinen uutinen"
Seitsemää hakijaa haastatellaan Kelan pääjohtajan virkaan
Kimmo Tauriainen on kuollut 52 vuoden iässä
Näytä lisää