Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä
Paista helppo aamiaisherkku ja kruunaa se turkkilaisella jogurtilla.
Kaneli-banaanipannukakut
4 hengelle
2 banaania
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Paistamiseen: voita tai kookosöljyä
Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia
1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.
3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
A$AP Rocky lainaa vaatteita myös Rihannan kaapista: 'Haluan olla suunnannäyttäjä rohkeille miehille'
Tällä viikolla on turha toivoa keväisen lämpimiä kelejä, kertoo Foreca
Metrolinja katkeaa tästä päivästä alkaen aina syksyyn saakka
Näin omakotitalojen hinnat vaihtelevat eri puolilla Suomea
Tämän päivän Oulun Darts Cup joudutaan siirtämään - syynä lentoliikenteen työtaistelut
Näytä lisää