Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä
Kaneli-banaanipannukakut
4 hengelle
2 banaania
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Paistamiseen: voita tai kookosöljyä
Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia
1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.
3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Tampereen Teatteri aloittaa koko henkilökuntaa koskevat muutosneuvottelut
Jasper Pääkkönen aloittaa uutuusohjelman juontajana
Tässä ovat tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat
Toholammilta löydetty vainaja on todennäköisesti Pyhäjärveltä kadonnut mies
Tutkimus: Veronmaksu koetaan kansalaisvelvollisuutena - käyttökohteet aiheuttavat kritiikkiä
Näytä lisää