Kuva: Promo / Viivi Huuska

Bess paljastaa, että fanitti nuorena metallibändejä - varsinkin yksi oli ylitse muiden

09.08.2024 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bess julkaisi viime perjantaina uuden Saanko mä luvan -kappaleen.

Bess julkaisi viime viikon perjantaina uuden kappaleen, joka on esimakua kolmannelta studioalbumilta. Saanko mä luvan -nimeä kantava single tuo esille artistin pehmeämpää puolta ja vie kuulijan mukanaan myöhäisillan romanttiselle seikkailulle.

Bess paljastaa SuomiRäp Radion haastattelussa, että hänellä on rikas musiikkitausta. Varsinkin eräs metallibändi vei nuoruudessa mennessään. 

- Yläasteikäisenä hurahdin täysin Children of Bodomiin ja syvälle metallimusiikkiin ja siihen aikaan hevarit eivät kuunnelleet räppiä, Bess sanoo SuomiRäpin juontajille Aleksi Korpijaakolle ja Ville Tanskaselle

Bess kertoo, että lopulta eräs tunnettu artisi kelpasi metallimusiikin ulkopuolelta. 

 - Olin joskus saanut sen Eminemin punaisen levyn [The Eminem Show] ja pidin siitä. Samoihin aikoihin löysin kaapistani Eminemin hupparin, mutta olin niin metallipäissäni, että annoin sen pois! Bess nauraa.

 Bess kertoo, että lopulta myös suomalainen rap-musiikki hiipi hänen elämäänsä.

- Mun ensimmäinen kundikaveri yläasteella oli kova räppipää ja sitä kautta se tuli mullekin. Esimerkiksi Stig Dogg, Kapasiteetti Yksikkö ja muut olivat soitossa. Mutta muistan sen eksän niin, että sillä oli ponnari päässä ja Pantera-paita, niin ehkä hän sai multakin jotain.

Samassa haastattelussa Bess myös paljastaa, mitkä ovat hänen tämän hetken suosikkinsa suomalaisesta rap-musiikista. Kuuntele koko haastattelu alta tai suoraan Podplaysta! 

Voice.fi, SuomiRäp ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Emma-gaalan juontaa yllättävä kaksikko - "Otan tämän historiallisen tehtävän ilolla vastaan"

Lue myös: MTV: Suosikkiartisti nähdään Salatuissa elämissä

Kilpailut

Uusimmat