Eikö teidän kannata mennä naimisiin? Asiantuntijat listasivat kumppanin piirteet, jotka paljastavat sen
Vaikka olisitte olleet kumppanisi kanssa jo vuosia yhdessä, ei se välttämättä tarkoita sitä, että teidän kannattaisi vieläkään alkaa suunnittelemaan häitä. Huffington Post -julkaisu on listannut erilaisten asiantuntijoiden kertomia merkkejä siitä, ettei kumppanin kanssa välttämättä kannata astella alttarille.
Voit lukea merkit alapuolelta.
Hän laittaa muut ihmiset ja suunnitelmat edellesi.
Peruuko hän suunnitelmanne, jos hän haluaa lähteäkin ystävien kanssa juhlimaan? Ottaako hän työpuheluita vastaan kesken tärkeän illallisenne? Jos vastasit kyllä, voi kyse olla siitä, ettei kumppanisi priorisoi suhdettanne ja sinua etusijalle.
Hän ei kommunikoi hyvin.
Jos kumppanisi riitelee tai väittelee tärkeistä asioista puhumista, on se huolestuttava merkki. Kommunikointi on nimittäin yksi niistä asioista, jotka pitävät avioliiton kasassa.
Hän on pettänyt sinua.
Uskottomuuden ei välttämättä pidä olla maailmanloppu, mutta sen vuoksi kannattaa kuitenkin pysähtyä hetkeksi ajattelemaan sitä, onko naimisiin meneminen fiksu päätös.
Jos kumppanisi katuu silminnähden ja haluaa saada suhteenne toimimaan keinolla millä hyvänsä, on se hyvä merkki. Ennen avioliittoa on kuitenkin hyvä selvittää perinpohjin ne syyt, mitkä ovat johtaneet uskottomuuteen.
Hän ei enää harrasta seksiä - tai puhu siitä - kanssasi.
On normaalia, että suhteen molempien osapuolten seksuaaliset halut eivät välttämättä kohtaa, ja että suhteessa tulee olemaan vuosien varrella ongelmia vällyjen välissä.
On kuitenkin tärkeää, että näistä asioista pystytään puhua avoimesti. Jos kumppanisi ei suostu keskustelemaan seksistä kanssasi tai ei ota neuvojasi tai pyyntöjäsi tosissaan, näiden ongelmien katoaminen avioliitossa on hyvin epätodennäköistä.
Hänellä on riippuvuusongelmia alkoholin, pelaamisen tai huumeiden kanssa.
Tämän ei tarvitse olla suhteen loppu, mutta mikäli kumppanisi ei ole valmis hakemaan apua ongelmiinsa tai ei sitoudu saamaansa apuun, voi se johtaa suhteen tuhoon.
Hänen elämänsä on hiljattain muuttunut todella paljon.
Jos kumppanisi on kokenut suuria muutoksia uransa saralla, muuttanut, sairastunut tai kokenut läheisen kuoleman, voi häiden suunnittelun unohtaa hetkeksi. Kumppanisi on hyvä tasapainottaa oma elämänsä ennen muita suuria elämänmuutoksia. Vakaan ja hyvän avioliiton rakentaminen hauraalle pohjalle ei ole koskaan hyvä idea.
Hän on kontrolloiva ja emotionaalisesti hallitseva.
Meillä jokaisella on hyviä ja huonoja päiviä, huonoina päivinä saatamme olla kiukkuisia ja impulsiivisia. Huono käytös ei kuitenkaan saisi olla jatkuvaa. Jos kumppanillasi on jatkuvasti negatiivisia tai aggressiivisia tunteenpurkauksia sinua kohtaan, joilla hän yrittää kontrolloida sinua, voi se olla merkki emotionaalisesta hyväksikäytöstä tai narsismista.
Hänellä on pahoja mielenterveydellisiä ongelmia.
Jos kumppanisi henkinen hyvinvointi on koetuksella, eikä hän ole vielä saanut tarpeellista apua siihen tai vasta yrittää oppia uuteen elämäntyyliin, on syytä lykätä häitä. Häiden aiheuttama stressi voi pahentaa jopa kumppanisi ongelmaa.
Hän salailee asioita sinulta.
Omien väärien tekojen myöntäminen toiselle ei ole helppoa, se vaatii rehellisyyttä ja itsensä asettamista haavoittuvaksi. Totuuden kertominen ja näiden virheinen yhteinen käsittely suhteessa auttaa teitä kuitenkin tekemään suhteestanne vahvemman, joka auttaa tulevaisuudessa.
Se, jos valehtelee kumppanilleen siitä, ettei ole rikkonut mitään yhteisiä sääntöjä, vahingoittaa se suhdettanne enemmän kuin itse sääntöjen rikkominen.
Lähde: Huffington Post
Lue myös: Suomalaisnainen joutui mielentilatutkimukseen Vietnamissa - oli ehtona naimisiinmenolle
Lue myös: Hääpuheet, jotka menivät karmealla tavalla pieleen - lue ja naura
Lue myös: Voiko hääkuvaus mennä pahemmin pieleen? Kuvaaja unohti hääparin, kuvasi vain takapuolia!